Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres, a petició dels gimnasos de la ciutat demanarà al PROCICAT que aquests puguin obrir les instal·lacions amb totes les mesures de seguretat.

Figueres traslladarà al PROCICAT la petició dels gimnasos de poder obrir les instal·lacions amb totes les mesures de seguretat.

 

El consistori ho traslladarà al PROCICAT perquè els centres puguin obrir per a la pràctica esportiva sempre respectant les mesures de protecció individual i col·lectiva (bàsicament, compliment de la distància de seguretat interpersonal i ús de mascareta) amb hora concertada i registre de dades de contacte. A banda, cal tenir plans de neteja i desinfecció especials, desinfecció del material, subministrament de gel hidroalcohòlic, increment de la ventilació, catifes d’accés a la instal·lació per desinfectar el calçat i organització de circulacions i sentits desinfectants.

 

Les noves mesures restrictives, aplicades pel PROCICAT i que tenen una vigència de 15 dies, obliguen a tancar els gimnasos i el col·lectiu ha fet arribar aquesta petició per a la obertura a l’Ajuntament de Figueres.

 

Segons el col·lectiu, el fet que els gimnasos de la ciutat de Figueres estiguin tancats,  fa augmentar la mobilitat de les persones a altres municipis de la comarca que si tenen oferta esportiva en plena activitat.