Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les jornades presencials es podran seguir per streaming al web www.figuerestalent.com

Figueres Talent tanca les inscripcions en superar els 400 inscrits.

L'Ajuntament de Figueres ha tancat les inscripcions de la tercera edició del Figueres Talent en superar els 400 inscrits a les dues jornades, que tindran lloc el dijous 30 i el divendres 31 de març a l'auditori Caputxins. Les persones interessades en assistir a les jornades que no tinguin plaça podran seguir els diàlegs per streaming a través del www.figuerestalent.com o bé poden inscriure's a la llista d'espera (http://www.figuerestalent.com/ca/inscripcions)

La organització del Figueres Talent ha desvetllat el nom dels ponents que intervindran en el diàleg "De tu a tu" sobre tecnologia dins l'Espai Generació Digital (TV3) moderat per Lluís Marquina. D'una banda, Anna M. Sánchez, enginyera en Telecomunicacions i Doctora en Organització d'Empreses, especialitzada en Innovació i Transferència de Tecnologia, sòcia-fundadora i directora d'Itimes Advisers; i d'altra banda, Francesc Farrés, enginyer de Telecomunicacions especialitzat en transformació d'empresa i canvi cultural, director general de RO-BOTICA Global.

El termini per presentar propostes al repte col·laboratiu en línia "Com ens poden ajudar les xarxes socials a fer front al bullying a les aules?" finalitzarà el 7 d'abril. Les millors propostes presentades optararan a:

- Possibilitat de desenvolupar la seva idea o projecte en una entitat de referència

- Formar-se a l’Escola de Lideratge Juvenil de la FPdGi

- Assistir a la gala de lliurament de premis de la FPdGi

- Un Iphone (o equivalent)

- Un Ipad (o equivalent)

 Més informació a www.figuerestalent.com

Twitter

Facebook

Instagram