Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant tres dies s’organitzaran diferents activitats, tallers i xerrades destinades a públic específic, usuaris i famílies

Figueres serà una seu del Mobile Week Catalunya 2021.

Figueres serà una de les seus de la Mobile Week Catalunya 2021, la iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) juntament amb la Generalitat amb l’objectiu d’acostar la tecnologia a la ciutadania.

Figueres va presentar candidatura i ha estat una de les 18 seleccionades. La programació de la Mobile Week a Figueres s’organitzarà durant tres dies. El primer dia anirà destinat al públic especialitzat, el segon, per a usuaris i el tercer, es dedicarà a les famílies.

L’esdeveniment arriba a la seva tercera edició i tindrà lloc entre els mesos de maig i juny. Girarà entorn de tres temes: la protecció de la nostra privacitat i dades a internet, les habilitats professionals digitals que demana el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis.

La participació en la Mobile Week Catalunya s’emmarca en la voluntat del Govern municipal de generar oportunitats en el creixent sector TIC i promoure i potenciar les empreses tecnològiques com ara la creació d’un hub tecnològic.