Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'acte inaugural se celebrarà el 28 de març a l'estadi de Vilatenim, on també es disputaran les finals de les categories Infantil i Cadet de primer any el diumenge 1 de maig. Figueres, Sant Pere Pescador, Llançà, Bàscara, Empuriabrava i Vilamalla se sumen a l’Escala com a seus altempordaneses.

Figueres serà la seu de la inauguració de la 18a edició del MIC-Mediterranean International Cup.

L’Estadi de Vilatenim acollirà el 28 de març la inauguració de la 18a edició del tMIC-Mediterranean International Cup, que se celebrarà del 27 de març a l’1 d’abril. Les 9.472 localitats de què disposa l’estadi figuerenc permetran acollir a tots els participants de la competició, que aquest any arriba a la seva 18ena edició.

Una de les novetats del torneig serà la creació de tres noves categories, B2 cadet de primer any, C2 infantil de 1er any, i G aleví/infantil femení. Les dues primeres es disputaran de manera íntegra a l’Alt Empordà, i les seves respectives finals, a més, també tindran lloc a l’Estadi de Vilatenim el diumenge 1 de maig.

La resta de partits d’ambdues categories es repartiran entre Figueres (que també aportarà el Municipal Albert Gurt), Sant Pere Pescador, Llançà, Bàscara, Empuriabrava i Vilamalla, que s’estrenaran com a noves seus del MICFootball. D’aquesta manera l’Alt Empordà comptarà amb 6 seus, ja que l’Escala repeteix com a seu del torneig.

D’altra banda Roses també s’incorpora al MICFootball, tot i que no com a seu esportiva, sinó com a municipi d’allotjament dels equips que formaran les dues noves categories.

En la presentació que ha tingut lloc aquest dijous, el director del torneig, Juanjo Rovira, ha destacat que la inauguració permetrà que es torni a omplir l’Estadi de Vilatenim. El màxim responsable del MIC també ha explicat que el fet de crear tres noves categories ha permès que la competició arribi fins a l’Alt Empordà, on fins ara només tenia representació a l’Escala.

Rovira ha explicat que l’esdeveniment és “una responsabilitat” perquè enguany acollirà més de 372 equips, i ha admès que la millor mostra de confiança és el fet que els clubs “sempre volen repetir”.

Per últim, el director del MIC també ha destacat que des de l’organització s’ha volgut apostar per la cultura local, de manera que la presentació de Vilatenim comptarà amb la participació de la Colla Gegantera de Figueres i amb la Tramuntakada, a més de la prestigiosa Escola de Dansa figuerenca Dance Me.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha destacat que la celebració del MICfootball a Figueres és “una fita molt important pel seu govern, ja que situa la ciutat i l’Empordà al mapa”. Felip també ha destacat l’impacte econòmic del torneig, i ha admès que espera que les famílies dels jugadors visitin i comprin a Figueres aprofitant la seva estada a la comarca.

Per últim, el regidor d’Esports, Jordi Masquef, ha assegurat que l’Ajuntament està encantat d’acollir el MIC i ha conclòs que el torneig serà una festa per tota la ciutat.