Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des del divendres 13 al diumenge 15 s’ofereixen activitats gratuïtes com la ruta literària, Street Art, visita a l’església de Sant Pere i portes obertes al Castell de Sant Ferran

Figueres se suma a les Jornades Europees de Patrimoni que se celebren aquest cap de setmana.

Figueres se suma aquest cap de setmana a les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. Al llarg de tots aquests anys les Jornades Europees de Patrimoni han permès conèixer la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural gràcies a la col·laboració de centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territori que any rere any han obert les portes de casa seva per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.

 

Des de divendres 13 d’octubre i fins diumenge, s’han organitzat diverses activitats gratuïtes a la ciutat de Figueres:

 

Divendres 13 d'octubre - 17.30h - Ruta Literària: La visita guiada per descobrir la ciutat de Figueres a través de la literatura; passejant pels espais dels escriptors vinculats amb la ciutat.

 

Dissabte 14 d'octubre - 17h - Street Art a Figueres: Itinerari comentat pels principals murals d'art urbà de la ciutat. Reserves a www.museuemporda.org

 

Diumenge 15 d'octubre - 16.30h -Sant Pere ens obre les portes: descobreix els secrets de la mil·lenària església de Sant Pere de Figueres i gaudeix de les vistes de l'Empordà des del seu campanar en aquesta visita guiada.

 

Diumenge 15 d'octubre - de 10.30h a 17h - Jornada de portes obertes al Castell de Sant Ferran. No inclou visita guiada.

 

✍️Reserves per les visites guiades: 972 503 155 o turisme@figueres.org


 
Les Jornades Europees de Patrimoni compten amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Associació Capital de la Cultura Catalana.