Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’han ampliat els controls a diferents punts de la ciutat

Figueres sanciona més de 120 conductors de patinets elèctrics en tres setmanes.

Fa un mes, l’Ajuntament de Figueres va iniciar conjuntament amb la Guàrdia Urbana una campanya informativa i sancionadora als usuaris de vehicles de mobilitat personal (VPM). Inicialment, la Guàrdia Urbana va informar als usuaris de patinets elèctrics sobre la normativa a complir per circular amb aquest tipus de vehicle per la ciutat.

 

S’han dut a terme diversos controls a la ciutat, ampliant els sectors, i també se n’han realitzat amb agents de paisà, amb un resultat de més de 120 sancions. La majoria d’aquestes s’han interposat al centre de la ciutat, i les infraccions més recurrents han estat per circular per la vorera o zona de vianants, circular amb un nombre de persones superior al permès o utilitzant dispositius mòbils.

 

La regidora Núria Bartrolich ha explicat que la voluntat del govern és “continuar denunciant aquestes conductes inapropiades. Així com realitzar més campanyes per combatre l’incivisme, com la que s’està duent a terme actualment per a aquelles persones que no recullen els excrements dels gossos al carrer; o la que s’iniciarà en els propers dies, per a aquells que ignoren el bon ús de la gestió de residus”.