Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper dimecres, 29 de maig, el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Figueres, amb la col·laboració de la Fundació Blanca i el Grup Bárymont, organitzarà un acte de sensibilització de la salut mental i prevenció del bullying sota el títol “L’Esport: Benestar per a la teva salut mental”

Figueres s’alia amb la Fundació Blanca Fernández Ochoa en la sensibilització de la salut mental entre els més joves.

El Teatre Jardí de Figueres acollirà la primera edició a Catalunya d’un esdeveniment que busca conscienciar sobre la importància de la salut mental entre els adolescents i la prevenció del bullying escolar. Per abordar-ho, l’Ajuntament de Figueres s’ha aliat amb la Fundació Blanca Fernández Ochoa, de reputada experiència, i amb el Grup Bárymont, partner de l’esdeveniment.

L’acte, que serà benèfic i d’entrada gratuïta, comptarà amb la participació d’esportistes d’elit com Lola Fernández Ochoa, Albert Llovera, Laia Palau o Jero García, entre d’altres, i amb una important representació d’alumnat dels instituts de Figueres, que formaran part activa de l’acte.

L’acte comptarà amb la presència de la Presidenta de la Fundació Blanca, la Sra. Lola Fernández Ochoa.

Aquest migdia s’ha fet la presentació al Teatre el Jardí, amb la participació del regidor de Joventut i Esports, Pere Montserrat i la presidenta de la Fundació Blanca, Lola Fernández Ochoa.