Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es podran veure quatre representacions en espais singulars de la ciutat el pròxim 14 de desembre

Figueres s'omplirà de representacions escèniques de petit format.

Microaccions per amor… Consolidat com “el festival escènic de petit format” de la ciutat, seguirà oferint les ja conegudes representacions de curta durada i per a un públic reduït, en espais singulars de Figueres.

Després de l’èxit de les anteriors edicions, La Nau Oliva, juntament amb l’Ajuntament de Figueres, tornen a apostar de nou per aquest format. Es podran veure quatre obres, en quatre espais singulars i l’entrada serà 100% gratis.

Cadascuna de les obres es representarà en un espai diferent simultàniament, amb passes regulars cada 40 minuts, entre les 17 i les 21 h. Per tant, cada obra es repetirà fins a sis vegades a cada espai amb l’objectiu que el públic pugui fer la ruta i gaudir de totes les obres.

Una nit per amor amb… MUNDO CHILLÓN & FRIENDS

Un espectacle molt especial, a càrrec dels versàtils Mundo Chillón acompanyats per El niño de la hipoteca i Ferran Exceso, tancaran aquesta edició del festival “Microaccions per amor” a la sala La Cate, a les 22:30 h.

Mundo Chillón és una caricatura de la realitat que mostra més que la pròpia realitat. És un món amb referències a l’esperpent de Valle-Inclán i a l’humor absurd d’Azcona i José Luís Cuerda, una paròdia del “chic”. Són estils musicals de tota la vida que les modes han ignorat i punts de vista que el pensament únic arracona. Les seves influències van des de Kiko Veneno o George Brassens a Goran Bregovich, Kevin Johansen, Bersuit Bergarabat i el Selu de Cádiz. Contradictori i sorprenent, a vegades aspre i amb estries, no apte per al que esperi que li serveixin tot predigerit, plastificat i amb una sola interpretació possible. És la ironia que tot ho tenyeix, des dels temes més explosius a les reTlexions més profundes.

Un reflex oníric, vibrant, curiós, irònic, elegant, decadent, sarcàstic, contradictori, tendre i visceral de vostè mateix. L’espectacle està garantit! Venda d’entrades a www.entradium.com/events/chillon