Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Català de Figueres, del Consorci per a la Normalització Lingüística, la Biblioteca Fages de Climent i la Llibreria Low Cost presenten el projecte de...

Es farà un alliberament massiu de llibres el dia 14 de juny.  Els llocs, repartits per tot Figueres, s’anunciaran a la premsa local i comarcal i als webs: llibreslowcost.com, cpnl.cat/xarxa/cnlgirona i bibliotecadefigueres.cat

Els llibres que s’han anat recollint per aconseguir fer aquesta descàrrega provenen de donacions que molts particulars han fet a l’Oficina de Català, la Biblioteca i la Llibreria Low Cost, des d’on s’han seleccionat les obres més interessants i, seguidament, s’han registrat a www.bookcrossing.com amb un codi numèric que les identifica, el codi BCID.

Quan l’usuari trobi el llibre alliberat, el pot llegir, i després entrar a  www.bookcrossing.com, introduir-hi aquest número BCID i anotar on vol tornar-lo a alliberar, de manera que altres lectors puguin trobar-lo i facin el mateix. Aquesta és la cadena que promou el projecte figuerenc “Llibres nòmades”.

Així, es pot fer un seguiment del recorregut del llibre: un llibre alliberat a Figueres podria, si el lector se l’emporta de viatge i l’allibera a l’altra punta del món, acabar als antípodes!

El registre del web permet fer el seguiment d’aquests llibres nòmades.