Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Figueres s'adhereix a l'Hora del Planeta apagant els llums de l'Ajuntament, l'església de Sant Pere, la plaça Josep Pla, el saló central de la Rambla i la façana de FISERSA. La iniciativa t...

Es tracta d'una acció impulsada des des WWF, entitat que convoca a tots els ciutadans, comunitats, associacions, empreses i governs a fer una apagada dels llums durant hora en una acció global de lluita contra el canvi climàtic. 

Aquesta actuació coordinada arreu del món farà que multitud de ciutats i ciutadans apaguin els llums i es comprometin amb la sostenibilitat.

A continuació us expliquem al detall les actuacions que es duran a terme a Figueres: 

Saló central de la Rambla: es programarà una apagada dels llums del saló central i només es mantindrà l'enllumenat perimetral.

Plaça Josep Pla: es programarà una apagada dels llums de la plaça i del monument i es  mantindrà l'enllumenat perimetral i els Jardins Puig Pujadas

Façana de l'Ajuntament: es programarà una apagada de l'enllumenat de la façana de l'Ajuntament

Església Sant Pere

Fisersa: es programarà una apagada  de l'enllumenat de la façana. 

L'Ajuntament convida a tots els figuerencs i figuerenques a participar en aquest acte i a demostrar el compromís de la nostra ciutat amb el medi ambient i un ús més racional de l'energia.