Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller ha anunciat la incorporació de 7 efectius més a l'ABP el mes de setembre

Figueres reuneix la Junta de Seguretat Local amb la participació del conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena.

 

També hi ha participat el director general de la Policia i representants de cossos de seguretat i emergències

Figueres ha celebrat avui la Junta Local de Seguretat, amb l'alcaldessa, Agnès Lladó, el vicealcalde Pere Casellas i amb representants de tots els cossos de seguretat i d'emergències i amb la participació del conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i el director general de la Policia. L'objectiu, tractar diferents qüestions relacionades amb la seguretat a Figueres i a la comarca de l'Alt Empordà. La Junta de Seguretat Local vetlla per la coordinació dels cossos policials i d'emergències.

El conseller ha anunciat la incorporació de 7 efectius més a l'Àrea Bàsica Policial de Figueres el mes de setembre per reforçar la seguretat a la zona i ha posat en valor el treball des de la proximitat per donar resposta i estar al servei dels ciutadans. "Per fer-ho possible, cal posar-hi mitjans, i per això augmentarem els efectius a l'ABP de Figueres, aquest és el nostre compromís amb la ciutat: consolidarem places i presència de Mossos d'Esquadra". El conseller també s'ha compromès a tornar a Figueres a la tardor.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que "hem demanat a aquesta Junta que hem de trobar solucions que aportin qualitat de vida a la nostra ciutadania i tranquil·litat. Des de l'Ajuntament hem prioritzat la seguretat i hem incrementat la plantilla de la Guàrdia Urbana, passant de 61 agents a 73 en tres anys, hem incorporat 9 agents de convivència nocturns i hem augmentat el pressupost pel que fa a la seguretat any a any".