Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest projecte facilitarà l’ordenació de la zona esportiva de la ciutat

Figueres reprèn les obres i finalitzarà les pistes de pàdel i l’entorn de sobre l’aparcament de l’Hospital .

L'Ajuntament de Figueres  reprèn les obres de tres pistes de pàdel i urbanització de la coberta i de l’entorn de l’aparcament concessionat en el complex esportiu municipal entre el Parc Bosc i el castell de Figueres, entre l’Hospital i l’estadi municipal Albert Gurt, que estaven aturades des de feia anys.  

 

Les obres, tindran una durada de quatre mesos i suposa una inversió de 350.779 euros.

 

El projecte preveu, a més, dotar el conjunt de la zona de les tres pistes de pàdel i nous accessos des del carrer Glòria Compte a la confluència amb l’Avinguda Olímpia. Alhora es recuperaran espais com a zones verdes enjardinades, que actualment no tenen cap ús.  

 

El nou projecte acabarà de completar l’anella del complex esportiu municipal situat en aquesta zona: estadi Albert Gurt, els dos pavellons esportius, les dues piscines, pistes de tennis, frontó i de bàsquet i parc de salut.  

 

El regidor d’Esports, César Barrenechea, explica que  “després de  molts anys aturades, posem fil a l’agulla per desencallar aquest projecte, que permetrà relligar tota la zona esportiva, i que hi hagi una connexió entre pistes de tennis, pàdel i frontó.”