Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els nous projectes aprovats pel SOC tenen a veure amb l'impuls de projectes estratègics, foment de les TIC i la dinamització empresarial El cost total és de 136.659,96 euros, dels quals el SOC en subvenciona 113.043,20

Figueres rep una subvenció del SOC per potenciar la dinamització i la diversificació de la seva economia.

Els projectes proposats tenen com a objectiu treballar per la dinamització econòmica de la ciutat i el territori, per la diversificació  i per la generació d'ocupació de qualitat.

La subvenció suposa també la incorporació de dos tècnics AODL.

Els plans busquen impulsar la indústria auxiliar d'empreses situades a la comarca, la generació d'ocupació i la captació d'inversions industrials. La iniciativa té com a objectiu diversificar l'economia de la ciutat i potenciar-la en diferents àmbits.

A més a més, es vol millorar la competitivitat del territori mitjançant el foment de la formació professional i la formació dual universitària en els àmbits de la indústria i l'artesania. D'aquesta manera es donarà més importància a la formació professional per a incentivar l'ocupació laboral.

Un altre projecte que s'iniciarà amb aquesta subvenció és el Green PAEs que es basa en la transició energètica dels Polígons d'Activitat Econòmica de Figueres per tal de dinamitzar-los econòmicament, fer-los ecològicament sostenibles i generar ocupació en el sector de les energies renovables.