Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’ha reforçat la zona d’escalada (boulder), s’han col·locat noves peces i s’ha netejat la zona. L'obertura del rocòdrom ha estat possible gràcies al Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament, amb l’assessorament del Centre Excursionista Empordanès

Figueres reobre el rocòdrom municipal després d’un any tancat.

Després de gairebé un any de tancament, Figueres reobre el rocòdrom municipal. El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament, i amb l’assessorament del Centre Excursionista Empordanès, ha treballat per readequar aquest espai, que estava molt deteriorat. S’ha reforçat la zona d’escalada (boulder), s’han col·locat noves peces i s’ha netejat la zona.

 

L’accés al rocòdrom es dona des de les taquilles de la piscina municipal, i és obligatori disposar de la targeta federativa FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya). Aquells que no la tinguin i vulguin fer ús de l’espai d’escalada, hauran d’anar acompanyats d’una persona federada que es farà responsable.

D’altra banda, els menors d’edat han d’anar acompanyats per un adult.

 

Els socis del Centre Excursionista Empordanès tenen accés gratuït, presentant l’acreditació. La tarifa per a les persones abonades al poliesportiu o a la piscina municipal, és d’1,20 € per persona i dia. El cost per als no socis és de 3,50 € per persona i dia.

 

Pel que fa a l’horari d’obertura d’aquest espai, coincideix amb l’horari de la piscina municipal:

 

Horari de setembre a juny:

  • De dilluns a divendres: de 7.00 h a 21.00 h
  • Dissabtes: de 7.00 h a 19.00 h
  • Diumenges: de 9.00 h a 13.00 h
  • Festius: tancat

 

Horari d’estiu:

  • De dilluns a divendres: de 7.00 h a 21.00 h
  • Dissabtes: de 8.00 h a 20.00 h
  • Diumenges i festius: de 10.00 h a 20.00 h