Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern de Figueres va encarregar a l’estiu una diagnosi de qualitat, estat i localització de totes les papereres de la ciutat. En total, de les 988 existents, 150 es reubicaran, i se’n compraran 400 més que s’instal·laran abans de l’estiu. L’objectiu és millorar l’eficiència de les papereres amb una correcta distribució segons les necessitats de cada espai, en coordinació amb el servei de neteja viària.

Figueres redistribueix i amplia la xarxa de papereres per cobrir tots els espais de la ciutat.

El resultat ha permès planificar la reubicació de 150 de les 988 ja existents, i la compra de 400 més que s’instal·laran abans de l’estiu.

 

Per aquest motiu va encarregar als tècnics de serveis urbans un mapa actualitzat per analitzar el nombre i localització de les existents, constatant la manca de papereres en diversos espais de la ciutat.

 

Els nous models de papereres serviran per ampliar-ne el número total, però també per anar substituint les malmeses, estarà adaptat per evitar que amb el vent es buidi la bossa, i també per evitar abocaments incívics de bosses d’escombraries a les papereres.

 

La primera tinent d’alcalde i regidora de Serveis Urbans destaca que era evident en molts carrers i espais de la ciutat la manca de papereres o el deteriorament d’algunes. “Tenir les papereres que toca a on toca, i coordinats amb el servei de neteja, ens permet ser més eficients, millorar la freqüència de neteja i buidatge, i, en resum, fer que la ciutadania percebi aquest canvi, trobi papereres quan les necessita i mantenir els carrers més nets”.