Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pista de gel estarà situada a la plaça Josep Pla del 6 de desembre al 6 de gener i es podrà obtenir descompte amb les compres als comerços de la ciutat El Mercat de Nadal s'inaugura dissabte 1 de desembre i enguany s'allarga fins al 5 de gener amb canvis de productes a partir de Nadal enfocats a Reis i una vintena d’activitats programades

Figueres recupera la pista de gel i allarga el Mercat de Nadal fins a Reis per dinamitzar la campanya de Nadal.

L'Ajuntament de Figueres i l'Associació Comerç Figueres han anunciat la recuperació enguany de la pista de patinatge de gel per Nadal amb l'objectiu de potenciar la dinamització comercial durant la campanya de Nadal.
La pista de gel estarà situada a la plaça Josep Pla del 6 de desembre al 6 de gener i es podrà obtenir descompte amb les compres als comerços de la ciutat.El Mercat de Nadal obrirà les seves portes el 30 de novembre i aquest any, com a novetat, no tancarà fins al 5 de gener del 2019 amb 25 expositors repartits en 28 casetes de fusta. L'horari serà des de les 11h fins a les 14h i de 16.30h fins les 20.30h. Hi haurà expositors en dos terminis temporals: des del 30 de novembre i fins a Nadal, i des de Nadal a Reis on alguns expositors amb productes específics de Nadal deixen pas a altres establiments locals amb productes enfocats a Reis. El Mercat disposarà d'un pessebre gegant, i també de la caseta solidària, que cedeix l'Ajuntament a diferents entitats de la ciutat.


Paral·lelament al Mercat hi ha programades més de 20 activitats paral·leles per dinamitzar-lo, amb un gran ventall de tallers infantils i per adults. Música, tallers de tions, de coves, de fanalets, pin tacares entre moltes altres activitats.
La inauguració del Mercat de Nadal es farà el dissabte 1 de desembre amb una cantada de la coral Tramuncor, un taller de boles amb desig i micro teatre.Pel que fa a les 278 figures dalinianes que formen l'enllumenat nadalenc de la ciutat, aquest dissabte 24 a les 18 h es realitzarà l'encesa amb les corals de l'Escola Sant Pau i l'Institut Muntaner amb acompanyament de Pere Puig.
Les visites guiades familiars Nadalí pels llums nadalencs, que any rere any s'han consolidat amb un èxit absolut, ens transportaran en forma de passeig al món dalinià i a la màgia del Nadal per conèixer la història que s'amaga darrere les figures i com el geni Dalí es va inspirar per dibuixar-les. S'han programat visites pels dies 8, 15, 16, 22 ,23, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 de gener, amb sortida cada dia a les 17.45 hores davant del Museu del Joguet.
Reserves per mail a turisme@figueres.org


El President de Comerç Figueres ha destacat que la iniciativa d'instal·lar la pista a la plaça Josep Pla busca ampliar el centre comercial a banda i banda de la Rambla i millorar l'experiència de compra a la ciutat.El regidor de Cultura Popular, Quim Felip, remarca la consolidació de l'èxit de les visites guiades als llums nadalencs anomenades Nadalí, que formen part ja de les activitats familiars imprescindibles durant les festes per descobrir aquests llums únics que enguany s'ha ampliat en 2 metres l'arbre de Nadal de la Rambla arribant als 15 metres d'alçada.

L'alcalde Jordi Masquef ha volgut destacar la importància de treballar per la dinamització comercial de Figueres millorant any a any les activitats que s'organitzen des de l'Ajuntament i l'oferta comercial, com és el cas del Mercat de Nadal, les activitats del Nadal a Figueres, i enguany amb la recuperació de la pista de gel per conformar un atractiu més per venir a Figueres a passejar i a comprar durant aquest Nadal.