Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es repartiran gratuïtament 2.000 banderes de la ciutat perquè els figuerencs la pengin al balcó durant les Fires i Festes de la Santa Creu La campanya es fa amb la col·laboració de Bonpreu i Esclat i el Cercle Sport

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó”.

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó”. Aquesta, es va iniciar l’any 2019 i els darrers anys s’havia deixat de fer.

La campanya es fa amb la col·laboració de Bonpreu i Esclat i el Cercle Sport Figuerenc, entitat centenària de la ciutat.

Es repartiran 2.000 banderes de la ciutat per tal que els figuerencs la pengin a casa seva.

L’Ajuntament en repartirà una per figuerenc el dia 26 d’abril a la porxada de l’Ajuntament (de les 10.30 h a les 13.30 h i de 18 a 20.30h) fins a exhaurir existències.

Per altra banda, se’n podran trobar, de forma gratuïta i fins a exhaurir existències, als 3 establiments de Bonpreu i Esclat que hi ha a la ciutat: Pl. de Joan Tutau Vergés cant. c/ Llançà s/n, Av. dels Països Catalans, 2 i  C/ Nou, s/n, Rda. Sud. 

L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ha ressaltat que “recuperem aquesta campanya perquè és orgull de ciutat penjar la bandera al balcó per les Fires de la Santa Creu. En aquesta Santa Creu volem recuperar l’orgull de ciutat i el sentit de pertinença”. A més, aquesta campanya, ha afegit, “és una mostra de la col·laboració público-privada per tirar endavant iniciatives per la ciutat de Figueres”.  

Bandera 2.jpeg