Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Figueres donarà la benvinguda als Reis de l’Orient la nit del 5 de gener amb una gran Cavalcada, que consolida el recorregut estrenat en l’edició anterior amb la intenció d’esponjar el públic, on hi participaran prop de tres-cents figurants.

Figueres rebrà els Reis d’Orient la nit del 5 de gener amb una gran cavalcada.

Enguany, com a novetat, es sentirà un petard per donar el tret de sortida i fer conèixer a tothom que la cavalcada ha començat. La Cavalcada depara altres sorpreses que no es poden desvetllar.

A la plaça de l’Ajuntament, per amenitzar l’espera als més petits, la companyia El Pot Petit portarà a terme un espectacle dissenyat per a l’ocasió. A la mateixa hora, a la Plaça Catalunya hi haurà un campament reial on els que s’han endarrerit amb la carta, podran lliurar-la en mà als patges que hi faran guàrdia. A més, abans de la Cavalcada, hi haurà el tradicional concurs de fanalets al Teatre Municipal el Jardí, que enguany incrementa el límit d’edat per a participar-hi (es passa de 8 a 10 anys), una resposta a la demanda efectuada per molts pares i mares.

Com cada any, l’Ajuntament organitza un gran dispositiu de seguretat i de control de l’aforament dels diversos espais públics, amb la col·laboració de diferents serveis d’emergència i protecció civil, i s’ha enviat un fulletó a tots els figuerencs i figuerenques amb informació sobre la Cavalcada relativa al recorregut, talls de carrer i recomanacions diverses.