Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Figueres, en col·laboració amb entitats de la ciuat, ha programat una desena d'activitats del 23 de febrer al 15 de març per commermorar el Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març.

Figueres programa una desena d'activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones del 23 de febrer al 15 de març.

El programa inclou, entre d'altres, xerrades i ponències, activitats culturals dels quals les dones en són protagonistes o el lliurament de la onzena edició del premi 8 de març Rosa Maria Ymbert que organitza anualment la Regidoria de les Dones.

D'entre les activitats programades, destaca la projecció del documental Arenas de silencio de la directora Chelo Álvarez-Sthele i posterior col·loqui amb la directora, que tindrà lloc aquest dijous 23 de febrer a les 16.30 h al Centre Penitenciari Puig de les Basses de Figueres, i a les 21 h a la Cate amb el CineClub Diòptria; o el lliurament dels premis 8 de març Maria Rosa Ymbert, que tindrà lloc el 8 de març, a les 19 h, a la Sala Erato, amb una xerrada a càrrec de la sociòloga Cristina Vila.

La regidora de la Dona, Dolors Pujol, manifesta que "el 8 de març és una ocasió per commemorar la lluita de les dones per la seva participació en la societat en general, conscienciar els ciutadans sobre les desigualtats de gènere existents i reivindicar la igualtat de drets entre homes i dones".