Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seran obertes a tota la ciutadania i tindran lloc els propers dissabte 22 d'octubre i 19 de novembre Aquesta és la casa on va viure la família Dalí en la seva etapa d'adolescència i joventut del pintor i conserva molts dels espais tal i com eren

Figueres programa dues visites a la casa de la família dels Dalí de la plaça de la Palmera.

Figueres ha presentat una iniciativa que començarà a la tardor per donar a conèixer la casa  familiar dels Dalí -Casa Mas Roger- de la plaça de la Palmera, on el pintor hi va passar la seva etapa de joventut i adolescència.

 

Les visites, que seran gratuïtes, tindran lloc el proper dissabte, 22 d'octubre i el dissabte, 19 de novembre, a les 5 de la tarda. Les persones que s'hi vulguin escriure poden fer-ho a través de l'Oficina de Turisme de Figueres.

 

Aquesta iniciativa té com a objectiu poder mostrar el patrimoni de l'edifici Modernista, dissenyat per l'arquitecte Josep Azemar i per altra banda, conèixer les estances del domicili familiar dels Dalí (entre els anys 1912 i 1929) situada a la segona planta (dormitoris, cuina, menjador, el safareig i el terrat des d'on es va inspirar per a la creació de moltes de les seves obres). La casa també va allotjar el poeta Federico Garcia Lorca  i al cineasta Luís Buñuel en les seves estades a Figueres.

 

 

El regidor de Cultura, Alfons Martínez ha explicat que "programem aquestes dues visites molt pensades en els figuerencs i a les figuerenques, per donar a conèixer el patrimoni que tenim a la ciutat. La intenció és que de cara a mitjà termini, incorporar-lo a l'oferta turística de la ciutat"