Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

42 establiments gastronòmics s’han adherit a la campanya que s’iniciarà aquest dijous 27 d’octubre fins a l’1 de desembre Aquesta edició compta un sorteig de deu cistelles amb productes saludables i de proximitat del mercat i l’assistència a una xerrada i un show cooking com a novetat

Figueres presenta la segona edició de la campanya "A Figueres, els dijous mercat i arròs" .

Avui s’ha presentat la campanya promocional “A Figueres, els dijous mercat i arròs” que vol vincular més la relació entre gastronomia i mercats a la ciutat. La campanya s’inicia el 27 d’octubre fins a l’1 de desembre.

Figueres és una ciutat reconeguda pels seus mercats, de les poques ciutats que tenen mercat 3 cops a la setmana, així mateix, el mercat de la roba és un punt d’atracció comercial que rep cada setmana centenars de visitants.

En aquesta segona edició hi ha una novetat: les persones que vagin a un d’aquests 42 establiments un dijous a menjar un arròs podran omplir una butlleta i dipositar-la a una de les urnes de la campanya. D’aquesta manera participaran en un sorteig de deu cistelles que contindran productes saludables i de proximitat del mercat i l’assistència a una xerrada i un show cooking d’una nutricionista de la comarca.

L’any passat es va celebrar la primera edició de la campanya i va ser un èxit.  Es van recollir aproximadament 4.000 butlletes i els restaurants van servir uns 6.000 arrossos en les seves cartes i menús.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha destacat que  "Amb aquesta campanya volem combinar dos elements singulars de la ciutat: la gastronomia i els mercats. Així com continuar dinamitzant l'economia de la ciutat després d'un estiu amb molt bones xifres. Volem potenciar Figueres com la capital agroalimentària del nord del país".

La regidora de comerç i mercats Ester Marcos, " Vam tenir molt bona acollida l'any passat. És d'agrair l'implicació de tots els restaurants en aquesta campanya. Volem vincular l'oferta gastronòmica de la ciutat amb el dijous com a dia de mercat"".

 

 

Figueres, 24 d’octubre de 2022