Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'ha ampliat a cinc dies amb l'objectiu de dignificar la segona festa major de la ciutat

Figueres presenta la programació de les Revetlles de Sant Pere que tindran lloc del 25 al 29 de juny.

Figueres ha presentat avui la programació de les Revetlles de Sant Pere, que tindran lloc del 25 al 29 de juny. Les activitats s'han ampliat a cinc dies amb l'objectiu de dignificar la festa major de Sant Pere i apropar-la al centre de la ciutat: les activitats tindran lloc majoritàriament a la plaça Catalunya, amb aquest esperit de revetlla popular de festa major.

 

Durant cinc dies, viurem una festa major d'estiu de veritat: amb plantada de gegants i cercavila, repic manual de campanes, trobada d'esbarts, activitats per als més menuts de la casa, concerts de nit per als joves. Una programació farcida d'actes que convidarà a que totes i tots els figuerencs al carrer.

 

Les Revetlles de Sant Pere també coincidiran amb la Mostra del Vi de l'Empordà, que tindrà lloc a la Rambla de Figueres.

 

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que "amb les Revetlles de Sant Pere dignifiquem la festa del nostre patró per donar la benvinguda a l'estiu i recuperant el que havia estat fa molts anys Sant Pere".  

 

Per la seva banda, la regidora de Festes, Ester Marcos, ha afegit que "aquestes revetlles que es realitzaran al centre de la ciutat tenen la voluntat de recuperar l'esperit de les revetlles populars d'estiu"