Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tindrà lloc del 18 al 24 de setembre i l'organitza Comerç Figueres i la Cuina del Vent, amb col·laboració amb l'Ajuntament

Figueres presenta la campanya gastronòmica "Enfiga't" per posar en valor la figa i la cuina de l'Empordà.

Figueres recupera la campanya gastronòmica de la figa sota el nom Enfiga't, una iniciativa de Comerç Figueres i la Cuina del Vent amb col·laboració amb l'Ajuntament. Tindrà lloc del 18 al 24 de setembre amb la participació de 20 restaurants:

 

Restaurant SUMAC

Castell Peralada Restaurant

Can Jeroni

Restaurant el Pelegri -Hotel Pirineos Pelegri

restaurant El Pa Volador

SENTITS

Rest-Hotel El Moli

Tony's Figueres

Txot's

Dynamic

Càlid Cafè

Amielmolins & restaurant camping masnou by pep amiel

El Portal de Bascara

carnisseria Serraplà

Trull d'en francesc

Origens

Hotel Duran

El corral de sant quirze

Restaurant l'Encesa

Falconera


La campanya consisteix en l'elaboració d'una tapa, plat, postres o menú amb la figa com a producte principal, donada la temporada en què ens trobem i la rellevància i relació històrica, gastronòmica i cultural d'aquest producte amb la ciutat de Figueres i la comarca de l'Alt Empordà. La finalitat d'aquesta acció conjunta, és la de promocionar la gastronomia de l'Empordà i de la ciutat a través del producte i del talent culinari i creatiu dels restaurants, i incentivar la resta d'activitats implicades en el territori.


La proposta a oferir és lliure per part de cada establiment, tant en preu com en format, tot i que és indispensable que la Figa sigui protagonista en cadascuna de les propostes que es presentin.


El 23 de setembre el col·lectiu gastronòmic de La Cuina del Vent, el grup de professionals i establiments gastronòmics que tenen per objectiu promocionar la terra, la cuina, la cultura i la tradició de l'Empordà, oferirà en el marc d'aquesta campanya gastronòmica, un showcooking a la Plaça Catalunya (a l'espai, Sant Jordi de Figueres.) La Cuina del Vent compta amb el suport de l'Associació d'Empresaris d'Activitats d'Hostaleria de l'Alt Empordà.


Aquesta campanya té els seus antecedents i vol recuperar la campanya iniciada l'any 2006, "Menja't la Figa" amb la participació de restaurants de Figueres i l'Alt Empordà.

Etiquetes

promoció econòmica