Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

50 restaurants de la ciutat i els mercats de la fruita i verdura i els de la roba s'han adherit a la campanya. Es sortejaran 50 dinars d'arròs dobles pels compradors dels mercats de Figueres

Figueres presenta la campanya "A Figueres, els dijous mercat i arròs" per vincular gastronomia i mercats.

Avui s'ha presentat la campanya promocional "A Figueres, els dijous mercat i arròs" que vol vincular més la relació entre gastronomia i mercats a la ciutat. Cada dijous més de 50 restaurants de la ciutat oferiran plats d'arròs en les seves cartes i menús. La campanya s'allargarà fins al 2 de desembre de 2021.

Aquesta campanya també vol posar en valor el pes del mercat a Figueres, ja que és de les poques ciutats que tenen mercat tres cops per setmana. Així mateix, el mercat de la roba és punt d'atracció comercial que rep cada setmana centenars de visitants.

"A Figueres els dijous mercat i arròs per tots" vol combinar aquests dos elements singulars de la ciutat, una molt bona gastronomia i uns mercats amb gran oferta d'aliments de gran qualitat.

Del 21 d'octubre al 4 de novembre en comprar al mercat s'entra en un sorteig d'un menú d'arròs per a dues persones en els establiments vinculats a la campanya.

Segons Agnès Lladó "Fa temps que estem treballant en la vinculació entre gastronomia i els mercats. Figueres és una ciutat eminentment gastronòmica i de mercats, amb tres mercats setmanals. Aquesta campanya ens ha d'ajudar a reforçar aquest vincle i alhora a continuar dinamitzant l'economia de la ciutat després d'un estiu molt bo".

La regidora de comerç i mercats Ester Marcos, "Un dels objectius de la campanya són els compradors dels mercats tant de la roba com de la fruita i verdura. Que aprofitin la visita als mercats per gaudir de la ciutat i de tot el que ofereix, i esperem que aquesta campanya hi tingui un impacte molt positiu".