Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte és una de les accions del Pla Estratègic de Turisme de la ciutat

Figueres presenta el projecte Art al Carrer, per embellir amb obres d'artistes locals espais de la ciutat  .

Figueres ha presentat aquest matí el projecte Art al Carrer, un projecte de millora i embelliment de diferents espais de la ciutat a través de la intervenció d'artistes urbans. El projecte forma part del Pla Estratègic de Turisme de la ciutat i és un treball transversal entre les àrees de cultura, turisme i urbanisme.

 

L'objectiu de la iniciativa és el de millorar l'espai públic de la ciutat, fer que l'art sigui present en el dia a dia de les persones, desvincular l'art urbà del vandalisme, introduir l'art urbà a la col·lecció del Museu Empordà així com potenciar la circulació de persones a través d'iniciatives vinculades amb les intervencions artístiques.

 

Artistes urbans com Fert o BL2A  pintaran diversos murals a zones de la ciutat com ara l'accés al Parc Bosc, els comptadors del carrer dels Enginyers, el mur d'entrada a la ciutat pel carrer d'Avinyonet i al mur d'entrada pel carrer de l'Empordà.

 

A aquests murals cal afegir-hi el de la depuradora de Figueres impulsat per l'empresa pública Fisersa i confeccionat per l'artista figuerenca Wäwä.

 

El regidor de Turisme i Cultura, Alfons Martínez, explica que 'Art al Carrer és un projecte transversal per tal d'embellir espais de la ciutat de Figueres alhora que té com a objectiu donar a conèixer els artistes figuerencs'.