Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde ha destacat el dinamisme, el color i la vida d'aquest cartell, que representa el que la ciutat volem que visqui durant les Festes de la Santa Creu, amb l'objectiu de recuperar l'orgull de ciutat. El periodista figuerenc Carles Pujol serà el pregoner, amb un pregó "interpel·latiu" que tindrà lloc dissabte 27 d'abril a la Plaça de l'Ajuntament

Figueres presenta el cartell de Santa Creu 2024, obra de l’il·lustrador Dani Torrent, i el pregoner, el periodista Carles Pujol.

Avui s'ha presentat el cartell i el pregoner de les Fires i Festes de la Santa Creu 2024 a la Rambla de Figueres. L'alcalde Jordi Masquef, acompanyat dels regidors de l'equip de govern, ha anunciat que el pregoner d'enguany serà el periodista figuerenc, Carles Pujol, una decisió que ha volgut remarcar, "ha generat un gran consens en tot l'equip de govern" i que s'espera que així sigui també entre els figuerencs.

El cartell de les festes de Figueres, obra de l'il·lustrador Dani Torrent, artista proposat per la regidora de Cultura, Mariona Seguranyes, ha presidit la roda de premsa a la Rambla de Figueres, que és una de les protagonistes de la il·lustració.

L'autor, Dani Torrent, ha explicat que l'estil d'aquest cartell vol unir tradició i actualitat, evocant l'estil dels cartells parisencs dels anys cinquanta, que ha volgut plasmar un cartell dinàmic amb molt color, que capti l'atenció de lluny perquè qui el vegi s'hi acosti a descobrir-ne després tots els detalls.

El pregoner, Carles Pujol, ha avançat que serà "un pregó curt, de micro, i sobretot interpel·latiu amb el públic".

L'alcalde ha destacat "el dinamisme, el color i la vida d'aquest cartell, que representa el que la ciutat volem que visqui durant les Festes de la Santa Creu", també ha posat en valor el protagonisme de la balustrada de la Rambla, els fanals i el monument a Monturiol, com a element emblemàtic d'orgull de ciutat.