Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tindran lloc del 29 d’abril al 3 de maig seguint totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19 establertes pel Procicat També s’ha presentat el cartell, dissenyat per l’artista Jordi Mitjà, amb els foc

Figueres presenta 35 activitats en el marc d’una Santa Creu adaptada a la pandèmia.

Figueres ha presentat avui 35 activitats en el marc d’una Santa Creu 2021, adaptada a les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. Les activitats programades tindran una durada de 5 dies, del 29 d’abril al 3 de maig.

 

La majoria d’actes tenen en comú tres elements: control d’aforament, control perimetral i preassignació d’entrada. Les activitats tindran lloc en diferents escenaris de la ciutat: la plaça Josep Pla, on es realitzaran les activitats de caire familiar, el Parc de les Aigües i l’aparcament del Far, on tindran lloc els concerts. Totes les activitats són gratuïtes i s’han treballat amb les entitats de la ciutat.

 

A banda, també hi ha programades diferents exposicions al Museu de l’Empordà i a l’Escorxador.

 

Per tal de poder fer les assignacions de les entrades, s’ha posat en marxa una pàgina web: www.festesdefigueres.cat, on a partir del dilluns, 26 d’abril, es podran adquirir les entrades.

 

El cartell ha estat dissenyat per l’artista figuerenc, Jordi Mitjà, amb els focs artificials com a protagonistes.  Mitjà ha destacat que “el cartell vol representar l’esclat de la vida, i per això he apostat per donar protagonisme als focs artificials. El cartell és senzill i alhora esperançador i simbolitza els focs com la llavor”.

 

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que “aquestes activitats volen ser una reparació moral per a totes les figuerenques i tots els figuerencs, perquè ens mereixem gaudir i viure de la nostra ciutat”.

 

Per la seva banda, la regidora de Fires i Festes, Ester Marcos, ha ressaltat que “la voluntat de l’Ajuntament ha estat la realització d’aquestes activitats amb totes les mesures de seguretat que marca el Procicat, una tasca gens fàcil però que l’hem fet possible”.