Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per acabar el dia, a les 20.30 h a la biblioteca, tindrà lloc la setena trobada d’autors i autores locals “Sant Jordi a la Biblioteca”.

Figueres prepara una diada Sant Jordi amb més de 120 parades i activitats per a totes les edats .

 

El pròxim dimarts 23 d’abril, a la part central i laterals de la Rambla de Figueres, s'hi podran trobar fins a 122 parades de llibreries, floristeries i entitats de la ciutat.

Les activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi es concentraran, principalment, a la placeta baixa, on també s’hi trobarà la “XIII fira d’intercanvi de llibres de segona mà” i la parada de llibres de l’Ajuntament, amb la venda d’exemplars d’edició municipal.

L’èxit indiscutible de l’activitat infantil de l’ “Hora del conte” ha motivat que enguany la cita sigui doble, a les 11.00h i a les 11.50h, amb el relat d’ “El Castell del drac”, a la placeta baixa. I a les 18.30 h, es celebrarà “A tota veu”, un espai dedicat a la lectura pública de poesia d’arreu. A més,  durant tot el dia també tindrà lloc a la mateixa placeta baixa de la Rambla, el concurs literari de Sant Jordi i un Scrabble gegant.

 

A la tarda tornarà el concurs que posa a prova els coneixements de llengua catalana, el “IV Gran Dictat”, que tindrà lloc a les 17.14h a la parada de l’Oficina de Català .

 

Tot i que la Rambla és el nucli principal d’activitats culturals durant el dia de Sant Jordi, la música també estarà present per celebrar la diada. A les 12 h, a la plaça de l’Ajuntament hi haurà audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona, i a les 18.00h, a la plaça Josep Pla, Ballades de Swing.

 

Per acabar el dia, a les 20.30 h a la biblioteca, tindrà lloc la setena trobada d’autors i autores locals “Sant Jordi a la Biblioteca”.