Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta regidoria transversal està liderada per la regidores Pilar Sánchez i Martina Prat i per l’alcaldessa de barri de Vilatenim, Mireia Sala

Figueres potencia la regidoria de barris amb l’objectiu de donar més veu i treballar conjuntament amb  les associacions de veïns.

L’Ajuntament de Figueres potencia la regidoria de barris amb l’objectiu de donar més veu a les associacions de veïns, per apropar l’ajuntament a les diferents zones de la ciutat i treballar colze a colze amb les entitats. Aquesta regidoria transversal està liderada per les regidores Pilar Sánchez i Martina Prat (zona est i zona oest respectivament) i per l’alcaldessa de barri de Vilatenim, Mireia Sala.  L’objectiu és promoure la participació de les associacions de veïns amb la presa de decisions i el contacte directe dels veïns amb la regidora de barri de cada sector.  

Aquests objectius s’assoliran informant periòdicament de les actuacions que es faran al barris i alhora, recollint les inquietuds dels veïns, canalitzant-les i donant-hi resposta. Alhora, es farà un acompanyament i es donarà suport a les associacions perquè aquests siguin les referents de cada zona.

La setmana passada va tenir lloc la primera reunió informativa a les entitats i associacions amb la voluntat d’explicar el projecte.  

A partir d’ara, les regidores visitaran setmanalment una zona de la ciutat i faran passejades pels barris i reunions amb les associacions de veïns obertes a tothom per canalitzar les demandes.

També s’obrirà un nou espai a la pàgina web figueres.cat amb el títol de “Barris”, on s’hi podrà trobar tota mena d’informació útil per a les entitats i associacions de veïns i perquè aquest sigui un espai de difusió de les activitats que s’organitzen. Així mateix, també es faran sessions de formació per explicar temes com les subvencions, comptabilitat, finançament, participació i com funciona una associació.