Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’aquest divendres 4 d’agost es començarà a publicar contingut sobre aquest nou equipament a Instagram, Twitter, Facebook, TikTok i YouTube i es posarà en marxa una pàgina web

Figueres posa en marxa les xarxes socials de la Casa Natal Salvador Dalí.

La Casa Natal Salvador Dalí ja té perfil a les xarxes socials i aquest divendres 4 d’agost començarà a publicar continguts a Instagram, Twitter, Facebook, TikTok i YouTube, com a una primera acció abans de la inauguració de l’equipament. La data d’obertura s’anunciarà el dia 8 de setembre. El contingut d’aquestes publicacions tractaran diversos aspectes de la Casa Natal Salvador Dalí.  Qui vulgui ja pot seguir, a les diferents xarxes, l’usuari @casanataldali.

 

Juntament amb l’inici de publicacions a xarxes, també es posa en funcionament un espai web de la Casa Natal Salvador Dalí, amb un contingut inicial per poder-se inscriure als butlletins de l’equipament i rebre informacions sobre el nou equipament de la ciutat de Figueres, la compra d’entrades, contingut extra, etc. Es pot visitar el web de la Casa Natal Salvador Dalí a www.casanataldali.cat

 

Casa Natal Salvador Dalí

 

La Casa Natal Salvador Dalí serà l'espai per la descoberta de la figura de l'artista, tant des d'un punt de vista personal com històric. No és simplement on va néixer el geni, sinó que és un punt de partida en la vida i obra de Salvador Dalí. Vol ser un equipament cultural i turístic referent a la ciutat que reforci la comprensió i difusió dels vincles de la memòria biogràfica de Salvador Dalí i el seu llegat artístic.

 

Salvador Dalí Domènech va néixer i viure els primers anys de vida a l'entresòl de l’edifici del carrer Monturiol número 6 (originalment número 20), espai que havia llogat el seu pare juntament amb els baixos on tenia el despatx on exercia de notari. Tot i això, el projecte de museïtzació intervé a tot l’edifici de tres plantes.

 

La transcendència dels primers anys de vida familiar en la personalitat de Dalí està àmpliament documentada, i aquesta personalitat està completament lligada al seu art, com quedarà perfectament explicat durant la visita. El públic es trobarà... On tot va començar.