Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La voluntat del govern és millorar el servei de recollida d'envasos i alhora incrementar el reciclatge a la ciutat. Fins ara la gestió d'aquest servei anava a càrrec del Consell Comarcal, i fins que no s'adjudiqui el nou contracte la recollida continuarà gestionat per l'ens comarcal.

Figueres porta a licitació la recollida selectiva d'envasos per millorar-ne el servei.

La Junta de Govern de la ciutat ha aprovat la licitació per a la recollida d'envasos lleugers de Figueres. Des del 2010 aquesta recollida la portava a terme el Consell Comarcal mitjançant una delegació de competències que finalitza enguany. Fins que no es resolgui la contractació, en un màxim de quatre mesos, l'ens comarcal seguirà gestionant el servei.

L'objectiu d'aquesta licitació és oferir un millor servei de recollida d'envasos a la ciutadania de Figueres posant així èmfasis en la separació de residus. La contractació permetrà tenir un millor control sobre el servei.

Aquesta licitació es suma a la internalització del servei de neteja viària que començarà a funcionar el proper mes de gener. La iniciativa també vol aconseguir potenciar el reciclatge al municipi i conscienciar als figuerencs i figuerenques sobre la importància de la correcta separació dels envasos.