Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament participarà en una conferència on explicarà el seu model de gravació i retransmissió en línia dels plens municipals

Figueres participa en el VI Congrés NovaGob en reconeixement a la innovació pública.

L'Ajuntament de Figueres participarà aquest els dies 16, 17 i 18 d'octubre al VI Congrés NovaGob que se celebrarà a Sevilla. Representants del consistori participaran en una ponència el divendres 18 d'octubre que porta per títol La «carta a los reyes» de la secretaría, el área de tecnología y los ciudadanos, para tener el mejor sistema de grabación de plenos.

La xerrada donarà a conèixer el model de treball utilitzat a l'Ajuntament de Figueres per a la gravació i retransmissió en línia que s'utilitza durant les sessions dels plens municipals a través de l'Àrea d'informàtica i Noves Tecnologies de l'Ajuntament.

Aquest sistema tecnològic permet la captació dels debats, intervencions i votacions de les sessions de Plens municipals, Juntes de Govern local i altres convocatòries, per posteriorment accedir a la seva visualització en directe o diferit tantes vegades com es vulgui.