Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge 1 de Novembre, l’Ajuntament de Figueres organitza una nova visita nocturna al cementiri municipal amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni històric, cultural i natural d’aquest espai.

FIGUERES ORGANITZA UNA VISITA NOCTURNA AL CEMENTIRI MUNICIPAL IL•LUMINAT AMB ESPELMES.

La visita començarà a les 19 h a la Sala d’Actes del Tanatori Vicens, amb dues conferències, una sobre la mort a l’Antiguitat a càrrec del Doctor Joaquim Tremoleda, i la segona titulada “Reflexions d’un forense sobre la mort. Com morim a Girona?” a càrrec del Doctor Narcís Bardalet.

Tot seguit, a les 20 h, es procedirà a la visita guiada al cementiri que estarà il·luminat amb espelmes i antorxes amb un recorregut dissenyat per Bruno Pérez. Els guies d’aquesta particular visita, seràn la historiadora de l’art, Mariona Seguranyes, que explicarà els elements escultòrics més importants del cementiri i la seva història, el biòleg Josep Maria Dacosta, mostrarà la diversitat d’espècies que hi conviuen, i finalment el Doctor Narcís Bardalet seguirà la segona part de la seva conferència sobre el terreny, amb anècdotes i històries dels casos que va portar com a forense a la província de Girona.

Aquesta activitat és gratuïta i cal inscriure's a l’Oficina de Turisme trucant al 972 503 155.