Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper curs 2017-2018 Figueres oferirà tres noves línies de 1r d’ESO. Concretament, s’amplia l’oferta de l’IES Cendrassos, passant de quatre a sis línies, i de l’IES Narcís Monturiol, que passarà a tenir-ne de tres a quatre.

Figueres oferirà tres noves línies de 1r d’ESO el curs 2017-2018.

Pel que fa a la resta d’instituts, a l’IES Alexandre Deulofeu es mantindran les quatre línies, augmentades el curs passat, a l’IES Olivar Gran també quatre línies, a l’IES Ramon Muntaner i La Salle Figueres tres línies cadascun i a les Escolàpies Figueres dues línies. Actualment a Figueres s’ofereixen un total de 23 línies de 1r d’ESO, amb 2.700 alumnes de 1r a 4t ESO inscrits aquest curs.

L’alcaldessa Marta Felip explica que s’han buscat nous espais per ampliar les línies d’ESO a la ciutat, que responen a la gran demanda de places per 1r d’ESO dels alumnes que finalitzen enguany la primària i comencen l’educació secundària aquest curs 2017-2018. La previsió és que la demanda de primària es mantingui a la ciutat i que augmenti cada vegada més la de secundària.

Avui 23 de març comença el període de preinscripcions del curs 2017-2018 per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 4 d’abril. Es pot consultar tota la informació al següent enllaç del web de l’Ajuntament:

http://ca.figueres.cat/la-ciutat/educacio/escolaritzacio/preinscripcio-2017-2018-17842/