Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Figueres obre el període per tal que emprenedors puguin accedir als espais de la Incubadora Vertical d'Empreses.

L'Ajuntament de Figueres a aprovat les bases inicials per a la concessió de subvencions per utilitzar els 10 despatxos la Incubadora Vertical d'Empreses. El projecte està destinat a emprenedors que vulguin fer ús de l'espai per a desenvolupar els seus projectes.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és principalment oferir eines des de l'Ajuntament al talent local, per impulsar la posada en marxa de projectes empresarials, i crear així, un espai on puguin relacionar-se i crear sinergies entre ells.

 

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, valora positivament aquesta concessió "Davant de dos anys complicats econòmicament i socialment, continuem posant   a l'abast dels ciutadans serveis pels joves que vulguin emprendre els seus projectes, i estem segurs que aquesta iniciativa tindrà uns resultats molt positius. La Incubadora Vertical serà un element més de transformació per a Figueres."

 

Es poden sol·licitar els espais a partir del mes de març però ja es poden començar a enviar propostes i consultes a : oficinaempresa@figueres.org