Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es podrà visitar fins els dia 24 de desembre S'ha adaptat a les mesures de seguretat a causa de la pandèmia de la Covid-19

Figueres obre demà el tradicional mercat de Nadal a la Rambla   .

Figueres obre demà, 3 de desembre, el tradicional mercat de Nadal a la Rambla de la ciutat, on s'hi podran trobar productes nadalencs, agroalimentaris i avets en casetes de fusta.  Les activitats nadalenques de la ciutat s'han adaptat a la situació excepcional de la pandèmia de la Covid-19. El mercat tindrà lloc del 3 al 24 de desembre. El mercat, en el qual hi participaran 25 expositors, estrena nova il·luminació i canvia el format per afavorir la circulació dels vianants i que també es vegi des de l'exterior.

L'aforament està limitat a 211 persones i tindrà un perímetre control, amb entrada i sortida del mercat per la part alta de la Rambla.

Horari: 11h a 14h i de 16:30h a 20:30h; el 24 de desembre d'11h a 13h.

Per altra banda, a partir d'avui, es poden adquirir les entrades pel màpping nadalenc que es projectarà en diverses sessions a la façana del Teatre el Jardí. Es pot fer a través de https://figueresaescena.koobin.com/mapping-nadal.