Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja no es va cobrar la taxa durant el primer trimestre de l’any

Figueres  no cobrarà la taxa d’ocupació de via pública de bars i restaurants durant el segon trimestre de l’any.

L’Ajuntament de Figueres no cobrarà la taxa d’ocupació de via pública als bars i restaurants durant el segon trimestre de 2021.  Aquesta mesura se suma a les que ja ha pres l’Ajuntament de Figueres per donar suport als sectors més afectats per la pandèmia i que han vist que s’ha tancat o restringit la seva activitat. Durant el primer trimestre, ja no es va cobrar aquesta mateixa taxa.

 

Això significa que el consistori deixarà d’ingressar 90.000 euros pel no cobrament d’aquesta taxa, prenent com a dades de referència el mateix període de 2019.  En total, aquest 2021 els establiments han deixat de pagar 160.000€ per aquest concepte a l’ajuntament.

 

 

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, explica que “en  moments complicats l’Ajuntament ha de ser sensible i estar al costat dels negocis de la ciutat. És imprescindible posar totes les facilitats i totes les ajudes al sector del comerç, de l’hostaleria i de tots els establiments o negocis per tal que puguin tirar endavant i per tal de reactivar l’economia de la ciutat. Ho estem fent des del març de 2020”