Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es tracta d'una campanya conjunta de dinamització comercial dels municipis de la Xarxa de Barris amb projectes, que s'ha desenvolupat durant el mes de juny, i que a Figueres ha comptat amb l'adhesió de 116 establiments i s'han omplert 2.200 butlletes.

Figueres lliura els premis de la campanya 'Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir' .

Figueres s'ha adherit, per cinquè any consecutiu, a la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", que enguany compta amb la participació de 37 municipis catalans, beneficiaris d'un Pla de Barris en el seu centre històric. Es tracta d'una campanya conjunta de dinamització comercial dels municipis de la Xarxa de Barris amb projectes, que s'ha desenvolupat durant el mes de juny, i que a Figueres ha comptat amb l'adhesió de 116 establiments i s'han omplert 2.200 butlletes.

Els guanyadors de l'edició 2018 a Figueres són: Amparo Jaramillo, Sandra Salomé Crespo, Teresa Miquel Malé, Joan Malirach i Eva Planells Pararols, que aquest matí han rebut a l'Ajuntament de Figueres els premis oferts pels 37 municipis participants (visites guiades, àpats, xecs-regal, vals de descompte, productes típics i alguna nit d’hotel). Els comerços que han repartit butlletes guanyadores han estat Lysandra, L'Auca, Muy Mucho, Floristeria Almi i La BOna Compra.

L'objectiu principal de la campanya és dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics i donar a conèixer els atractius turístics dels municipis participants arreu de Catalunya. Cada vegada que un veí ha fet una compra en un dels comerços adherits a la campanya, ha obtingut una butlleta per participar en el sorteig de diferents regals aportats pels 37 municipis.

La campanya a Figueres s'ha organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Figueres - a través del Pla d'Intervenció Integral del Centre Històric de Figueres i l'àrea de Promoció Econòmica - i l'Associació Comerç Figueres.

Enguany les localitats catalanes que han participat en la campanya han estat, Arbúcies, Artesa de Segre Balaguer, Berga, Calaf, Calafell, Caldes de Montbui, Centelles, El Vendrell, Falset, Figueres, Juneda, l’Arboç, L’Escala, La Bisbal d’Empordà, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, Llagostera, Lleida, Manresa, Mediona, Mollerussa, Òdena, Olot, Roda de Ter, Roses, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Súria, Torelló, Tortosa, Ulldecona i Vilanova del Camí.