Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres entrega premis en sis modalitats diferents: millors notes de quart d’ESO, batxillerat, cicle mitjà, cicle superior, universitat i a la capacitat de superació i la constància en l’esforç.

Figueres lliura els Premis a l’Excel·lència acadèmica, la capacitat de superació i la constància en l’esforç dels cursos 2019-20 i 2020-21.

L’Ajuntament de Figueres ha entregat aquest dissabte 20 de novembre els premis a l'Excel·lència Acadèmica, la Capacitat de Superació i la Constància en l'Esforç . Aquest any s’ha fet un pas endavant a l'hora d'ajudar els estudiants de la ciutat, ja que s’ha multiplicat per quatre la quantitat de candidatures que rebran els Premis a l'Excel·lència Acadèmica. S’ha afegit el reconeixement a la Formació Professional i a l'esforç personal i l'esperit de superació d'alumnes de qualsevol edat que hagin continuat amb els seus estudis en circumstàncies poc favorables.

26 alumnes del curs 19-20 i 26 més del curs 20-21 han rebut el premi a l’excel·lència acadèmica de quart d’ESO. De batxillerat, el cicle mitjà i el cicle superior els guardonats han estat tres alumnes de cada modalitat del curs 19-20, i tres més del 20-21. El premi a l’excel·lència acadèmica universitària l’ha rebut un estudiant d’aquest curs passat 20-21. Per últim s’han entregat tres premis a la superació i la constància a alumnes del curs 19-20 i a tres del 20-21.

Aquests premis posen en valorar l'esforç els i les estudiants de la ciutat i reconeix la seva bona trajectòria formativa els resultats acadèmics destacats. Aquest any també s’ha volgut valorar no només en l'àmbit de resultats acadèmics sinó també reconèixer i potenciar l'esforç personal.