Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest pla d'asfaltatge 2021 afectarà als carrers Fages de Climent, Mª Àngels Anglada, Santa Llogaia, González de Soto, Sant Pau, Olot, Ramon Mandri, Cresques Elies, Dr. Ferran, Passeig del Cementiri, Colom, Nord, Narcís Soler, Sardana, Pompeu Fabra, Av. de Roses, Pou Artesià i Méndez Núñez

Figueres licita el pla d'asfaltatge 2021 que suposarà l'asfaltatge de 18 carrers de la ciutat per un cost de 300.000€.

Avui, la Junta de Govern Local de Figueres ha aprovat l'expedient de contractació del contracte de les obres del pla d'asfaltatge del 2021 i s'ha portat a licitació.

Aquest pla suposarà la renovació i millora de l'asfaltatge de divuit carrers i carreteres, concretament els carrers Fages de Climent, Mª Àngels Anglada, Santa Llogaia, González de Soto, Sant Pau, Olot, Ramon Mandri, Cresques Elies, Dr. Ferran, Passeig del Cementiri, Colom, Nord, Narcís Soler, Sardana, Pompeu Fabra, Av. de Roses, Pou Artesià i Méndez Núñez.

Aquest Pla d'asfaltatge es suma als que es van realitzar el 2019 i 2020 i amb el previst del 2022, suposaran la millora de l'asfalt de bona part de la ciutat. L'import d'aquestes actuacions és de 300.000€.