Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Figueres ha instal•lat bandes reductores de velocitat a diversos punts a l'entorn del Parc de les Aigües i el sector oest de la ciutat per tal millorar la seguretat dels vianants.

Figueres instal·la bandes reductores a diversos punts a l'entorn del Parc de les Aigües i el sector oest de la ciutat.

En concret, s'han col·locat tres ressalts al carrer Doctor Ochoa, dos al carrer Mossèn Franco, dos al carrer Marià Fortuny, dos a l'avinguda Costa Brava, dos al carrer Carrer Verdera, i un ressalt al carrer Dr Fleming, i un a l'entorn de la llar d'infants Els Pins. La col·locació dels ressalts respon a diverses peticions veïnals, que prèviament han passat per un procés de control i estudi tècnic per part de la Guàrdia Urbana, i de debat a la Taula de Mobilitat de l'Ajuntament.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip afirma que es tracta de mesures "per reduir la velocitat dels cotxes i protegir així els vianants i els infants (en el cas del ressalt instal·lat a l'entorn de la llar d'infants Els Pins) i garantir-los la seguretat en punts propers a passos peatonals".

El regidor de Mobilitat, Francesc Cruanyes, assegura que "són moltes les demandes de bandes de reductores que ens arriben, i totes les atenem. Tot i això, per decidir en quins punts se situen, primer, la Guàrdia Urbana realitza controls de velocitat i s'elaboren els corresponents estudis tècnics i, després, a la Taula de Mobilitat, valorem els informes i determinem quins són els trams que requereixen la instal·lació de les bandes reductores de velocitat."