Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou centre s’ubicarà al mateix espai que ocupa l’escola actual, a més d’un terreny adjacent a la vessant sud. La superfície total serà 9.142 metres quadrats.

Figueres inicia els tràmits urbanístics per construir el nou edifici del CEIP Carme Guasch .

La Comissió Informativa de l’Ajuntament de Figueres ha aprovat la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana de la ciutat per tal de poder assignar una ubicació definitiva a l’equipament escolar CEIP Carme Guasch i establir una ordenació urbanística adequada del planejament general per possibilitar la implantació d’aquest centre educatiu i ordenar el seu entorn de manera que resulti correctament integrat en el barri on s’emplaça.  

 

El nou centre escolar s’ubicarà al mateix espai que ocupa l’escola actual, a més d’un terreny adjacent a la vessant sud, que fins ara no era terreny urbanitzable, sinó de zona verda. Per aquest motiu, per compensar aquest canvi de qualificació urbanística de l’espai on hi ha els barracons, que és de sistema de zones verdes, amb terrenys propers a la zona, dins el barri de l’Olivar Gran.

 

El nou centre escolar Carme Guasch tindrà una superfície total de 9.142 metres quadrats.

 

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, explica que “aquest és un pas molt important per a una reivindicació i dèficit de l’escola Carme Guasch des de fa molts anys. És hora que el centre tingui un espai digne i amb espai adient per a l’educació”.