Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Figueres incorpora 5 nous agents al cos de la Guàrdia Urbana.

L'Ajuntament de Figueres ha incorporat al cos de la Guàrdia Urbana 5 nous agents. Actualment el cos policial municipal està format per 74 persones.

L'any 2019 la plantilla estava formada per 63 persones i en aquests tres anys s'ha anat augmentant el nombre d'agents fins arribar als 74 actuals.

En els propers dies es resoldran les places que s'han convocat per comissió de serveis (agents que estan actualment en algun altre cos de policia) amb una expectativa d'incorporació d'entre dos i quatre agents mes.

El mes de setembre es convocaran 4 places més d'agent de la guàrdia urbana que al gener aniran a formar-se a l'Escola de Policia de Mollet del Vallès. La intenció del govern és arribar fins als 85 agents a finals de l'any que ve i  comptar amb una ràtio propera a un efectiu per cada 500 habitants.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, insisteix "Quan vam arribar al govern ens vam trobar amb un cos de seguretat insuficient per les necessitats de la ciutat. Per això, hem augmentat la plantilla, i ho seguirem fent per garantir un bon funcionament del cos policial a Figueres".

 

Pel vicealcalde de Figueres, Pere Casellas "Continuem treballant per augmentar i rejovenir el cos de la Guàrdia Urbana. En un sol mandat haurem contractat més de 20 agents, la contractació més gran de la història de la ciutat. Per aquest govern la seguretat és una prioritat ".