Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enguany amplia dies, franges d'edat i activitats, algunes de les quals ja comencen avui 27 de desembre

Figueres inaugurarà dissabte la quarta edició de la Factoria Lúdica i de l'Enginy amb una cercavila pels carrers de la ciutat.

L'Ajuntament de Figueres inaugurarà dissabte 30 de desembre la quarta edició de la Factoria Lúdica i de l’Enginy amb la cercavila Transhumància a càrrec de la companyia Xip Xap, que s'iniciarà a les 5 de la tarda des de la plaça de l'Ajuntament de Figueres i recorrerà diversos carrers de la ciutat. La Factoria Lúdica s'instal·la de nou a Casa Empordà amb les tradicionals cúpules geodèsiques fins al 4 de gener a les 19.30 h.

La Factoria Lúdica i de l'Enginy, que compta amb la col·laboració dels museus del Joguet i de la Tècnica, amb tallers descentralitzats a la Biblioteca Fages de Climent i a l’Oficina Jove, i, sobretot, amb l’entrega dels dos caus escoltes de la ciutat —Xiprers al Vent i Sant Pere—, amplia dies, franges d'edat i activitats, algunes de les quals ja comencen avui 27 de desembre

Es tracta d'una iniciativa ja consolidada que pretén oferir experiències noves i interessants a través d'una àmplia programació de tallers i activitats en família. Totes les activitats són gratuïtes i des del web www.factorialudica.cat es pot consultar la programació completa i inscriure’s als tallers.