Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament ha inaugurat la nova Sala Erato situada als baixos de l'edifici de la Societat Coral Erato, un nou equipament al centre de la ciutat amb usos socials, cívics i culturals, que també respondrà a la demanda de diversos sectors de la ciutat d'un espai on poder passar els diumenges.

Figueres inaugura la Sala Erato, el nou equipament lúdic, social i cultural al centre de la ciutat.

La inauguració, que va tenir lloc el passat divendres 4 de març, va comptar amb una exhibició de ball de vals vienès i una ballada de sardanes a càrrec de l'esbart de l'entitat.

La Sala Erato va obrir les portes el diumenge amb una sessió de ball de tarda dedicada gent gran. El projecte de dinamització de la nova sala, amb capacitat per a 150 persones, inclourà, a banda de ball els diumenges, altres activitats socials i culturals enfocades a la tercera edat, amb la participació d'altres entitats.

L'alcaldessa de Figueres destaca que l'obertura de la Sala Erato és un "compromís del govern amb la ciutat i, sobretot, amb la gent gran, que feia temps que reclamava disposar d'un espai lúdic, social i cultural al centre de la ciutat, i a peu de carrer".

El president de la Societat Coral Erato, Rodolfo Márquez, remarca que amb la nova sala "es recupera el ball d'abans, en un espai on moltes parelles s'havien conegut", i ha afirmat que l'entitat farà "tot el possible, amb l'Ajuntament de Figueres, per a què sigui un projecte sociocultural per a la ciutat de Figueres".