Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tindrà un total de 14 expositors i 6000 metres quadrats d’exposició al Recinte Firal

Figueres inaugura la 15a. edició de La Fira del Vehicle d’Ocasió (FiraVO) amb molt bones espectatives .

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres obra avui les portes de la 15a. edició que tindrà lloc tot el cap de setmana de 10h a 20h.

 

Comptarà amb un total de 14 expositors i més de 6000 metres quadrats d’exposició al Recinte Firal. FiraVO és una cita anual més que consolidada que cada any situa Figueres com a referent en el sector de l’automòbil.

 

Els dies 1,2 i 3 d’octubre, de 10 a 20h es podrà veure una mostra de concessionaris que oferiran vehicles de primera qualitat, certificats i a preus molt competitius. S'hi trobarà una àmplia gamma de vehicles d'ocasió, semi nous, KM 0 i gerència que seran entregats immediatament als compradors.

 

A l’edició d’aquest any de la Fira, es continua fent el sorteig “Aparca 1 any gratis”, gentilesa de Fisersa. Els comprador d'aquest cap de setmana participaran en el sorteig d’una targeta amb la qual es gaudirà d'aparcament gratuït durant 1 any a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres. Se’n sortejaran un total de 13, un per cada expositor.

 

L’Ajuntament de Figueres vetllarà pel compliment de les mesures se seguretat sanitàries establertes dins del perímetre de la Fira. També assegurarà el control de l’aforament , les distàncies de seguretat i l’ús obligatori de mascareta. Cada expositor, per la seva banda, tindrà cura que per comprar els vehicles se segueixin totes les mesures de seguretat seguint les mateixes mesures que els concessionaris.  

 

Per Agnès Lladó, alcaldessa de Figueres "Aquesta fira és un generador de dinamisme econòmic a la ciutat. Ester contents implicació del sector a la ciutat, esperem que aquest any que les xifres siguin igual o més bones que altres anys i consolidin  firavo com la fira de referencia comarques gironines"