Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es durà a terme al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer del 10 al 21 de juliol, de 9.30 h a 13.30 h

Figueres impulsa la 4a edició del Campus d'Emprenedors.

L'Ajuntament de Figueres en col·laboració al Fòrum Imagina impulsa la 4a edició del Campus d'Emprenedors, un curs adreçat a alumnes de quart d'ESO a joves de 23 anys amb ganes de conèixer de prop el concepte d'emprenedoria i les seves capacitats per desenvolupar-lo i portar-lo a la pràctica. La formació, que és gratuïta, es durà a terme al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer del 10 al 21 de juliol, de 9.30 h a 13.30 h.

El curs és principalment pràctic, i situa als alumnes en diferents reptes on es treballarà el desenvolupament de valors i capacitats emprenedores, a més del concepte d’esforç. Els estudiants del curs aprendran a parlar en públic, treballar en equip, utilitzar tècniques de negociació i de venda, lider projectes, gestionar l'èxit o el fracàs, o com fer entrevistes de feina.

En finalitzar el curs, els millors projectes optaran a rebre suport de la xarxa de mentoria de Fòrum Imagina, per acompanyar-los en el procés de posada en marxa de la seva idea emprenedora.

Per a més informació o i inscripcions us podeu adreçar al telèfon 972 501 648 o als correus electrònics promocioeconomica@figueres.org  o info@forumimagina.com.