Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, i el president de la Communauté d’Aglomeration Perpignan-Mediterranée, Jean-Paul Alduy s’han reunit aquest divendres

Figueres i Perpinyà treballaran en els propers mesos en la redacció d’un pla estratègic amb l’objectiu de potenciar l’arribada del TAV i les seves potencialitats a les àrees urbanes de les dues ciutats. Aquest és un dels compromisos als que han arribat Vila i Alduy en una trobada celebrada, aquest divendres, a l’Ajuntament de Figueres.

L’alcalde de Figueres i el president de la Perpignan-Mediterranée han coincidit també en què les dues àrees urbanes forment part d’un mateix espai i que s’han de potenciar les actuacions transfrontereres. Amb aquesta voluntat, Vila i Alduy han acordat un nou àmbit de col·laboració: buscar complicitats acadèmiques en estudis musicals, les quals han de permetre crear una antena del conservatori de música de Perpinyà a Figueres. 

En la reunió també hi han assistit, entre d’altres, la primera tinent d’alcalde figuerenca, Marta Felip, i el responsable de política transfronterera i afers catalans de l’Ajuntament de Perpinyà, Jaume Roure.