Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern municipal ha assegurat, aquest dilluns, que garanteix el ritme d’inversions per al segon semestre d’enguany i pel 2011, tot i que els municipis no podran -per decret del govern estatal- realitzar...

Tal i com ha explicat l’alcalde Santi Vila “l’aprofitament de l’estalvi en el capítol d’inversions ens permet garantir les inversions pel segon semestre del 2010 i per l’any vinent. També ens permet afrontar els compromisos amb les inversions plurianuals com és el cas del Pla de Barris del Centre Històric o les obres al Casino Menestral, entre d’altres”.

L’estalvi generat també permetrà tirar endavant amb l’adequació dels locals de les associacions de veïns per a la seva transformació com a extensions dels centres cívics.

“Una inversió que ens permetrà instal·lar aires condicionats, amb bomba de calor, per climatitzar els locals que no en tinguin, millorar els que ja disposin de climatització i, també, millorar la climatització del Centre Cívic de la Creu de la Mà”, explica el vicealcalde de Figueres, Francesc Canet, qui afegeix que “a més de millorar els locals, també destinarem part del romanent a subvencionar el 50% dels cursos que organitzin les associacions en els seus locals”.