Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant les vacances de Nadal s’han renovat les taquilles dels vestuaris, s’ha millorat el sistema de dutxes, s’han fet treballs de pintura als vestidors i la grada, s’ha reformat el fals sostre i s’han fet diverses actuacions a la sala de màquines entre altres

Figueres finalitza les obres de millora de les instal·lacions de la piscina municipal.

L’Ajuntament de Figueres ha finalitzat les obres de manteniment i millora de les instal·lacions de la piscina municipal coincidint amb les vacances de Nadal i amb la parada tècnica per manteniment que es fa cada any per aquestes dates (del 23 de desembre al 8 de gener).

 

Els treballs han consistit en la reforma del fals sostre, fent-lo adequat a la normativa d’accessibilitat i antiincendis i amb la instal·lació de lluminària led, treballs de pintura als vestidors i a la zona de la grada, repàs dels assecadors de la instal·lació, instal·lació d’una nova xarxa protectora i porteries de waterpolo, repàs de tots els pòdiums de sortida i eliminació d’òxid a les bases, actuacions a la sala de màquines i millora de dutxes i sordidors d’aigua.

 

També s’ha donat resposta a una demanda freqüent: la substució de totes les taquilles dels vestuaris, passant del funcionament amb un sistema moneder a unes de noves que funcionen amb candau personal. Ha suposat una inversió de 10.000 euros.

 

El regidor d’Esports, Pere Montserrat, ha valorat molt positivament aquesta renovació perquè “s’ha donat resposta a demandes dels usuaris, tan del públic en general com dels clubs, entitats i escoles”.